Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Pekařství vsadilo i na mouku z kaktusu. Je dobrá na střeva, říká pekař

Když si Karel Lifka v roce 1991 s kamarádem v bufetu na nároží hlavní ulice v Chocni koupili ke svačině rohlíky, moc jim nechutnaly. Tehdy se chtěli oba pustit do podnikání. „Nebudeme péct pořádné rohlíky?,“ koukli na sebe.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M41i17c98h92a57l 77K90o57v55a84r43i31k 3989737742

Chleba z kaktusové mouky bych chtěl zkusit ochutnat. Škoda, že jsem od Pardubic daleko. :-/ Tak aspoň...ať se nadále daří R^ a hodně spokojených zákazníků.

+2/0
20.8.2015 12:43







Najdete na iDNES.cz