Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Cvrčci, štíři, špízy z krajty. Déšť provoněný Fresh Festival nepokazil

Ani zatažená obloha v sobotu neodradila od návštěvy největšího východočeského gurmánského festivalu. Na Fresh Festival na pardubické závodiště dorazilo o víkendu téměř třicet tisíc lidí. Pochutnat si mohli i na filetech z krajty, zebří kýtě nebo švábech.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

O90s32k24a66r 60K88o75v70a33ř30í73k 8537193226567

Byl přítomen i prsatec rozumbrada?

0/0
21.6.2015 17:13

L17á29ď63a 76V84r79a61n29ý 7488858178617

Zeman tam nebyl.

0/0
21.6.2015 17:39

O72s94k92a96r 81K41o92v66a92ř86í31k 8387713956937

Toho sem nemyslel ;-D

0/0
21.6.2015 18:17

L62á13ď44a 71V68r96a18n67ý 7748638598527

Na to, že je to masová akce, tak celkem pohodovka.

Pozitivně překvapila Myslivna. Vynikající bylo i žebírko z Dašických sklepů. Urcitě do obou zajedu. Na Bídě kachní prsa taky skvělá.

Zklamáním byl Hotel na farmě, kde z vlastních surovin se dalo vykouzlit více a s flanem z kterého bylo cítit skopové bez upozornění (manželka nesnáší skopové).

Nepochopitelná neustálá fronta na Novou Ameriku, s průměrným burger a piadinou (lepší burger dělala nesoutěžní Krčma u Krále Artuše).

Dobrá jídla byla u Penzion Fajn, U Zběhlíka (skopové vynikající), Slunných Dvůr.

Pivo nejlepší u Stočesů a to jak 13 tak IPA. A pak pardubický Porter.

Vína bez problémů všechna co jsem pil. Vyzdvihl bych portské, které bylo skvělé a budu mít nového dodavatele pro svoji osobní potřebu :-).

Prostě pohotově strávené dva dny. A pro ty co se diví co jsem vše snědl a vypil tak i ty degustační porce jsem jedl jen částečně ;-).

+7/0
21.6.2015 16:35







Najdete na iDNES.cz