Diskuze

Naše těsto zraje měsíce jako francouzský sýr, říká oceněný perníkář

Výrobce a designér perníků Pavel Janoš z Pardubic se stal držitelem titulu Živnostník roku 2013 v Pardubickém kraji. Navazuje na rodinnou perníkářskou tradici. "Není perník jako perník. Je to jako u buřtů, v některých nenajdete žádné maso, v jiném ano," říká.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

perníčky jsou super R^ kéž bychom tu měli i tak kvalitní ty sýry ;-D:-P

0 0
možnosti
ŠM

tyhle perníky posíláme do USA kamarádům, jsou z nich naprosto HIN....a když chceme pro sebe,nechodíme jinam...V

0 0
možnosti
JM

J91i13ř45í 66M80a92c29e52k

14. 9. 2013 7:47

Doufám, že těsto zraje déle než zoufale nezralá napodobenina francouzského sýra jménem Hermelín.

0 0
možnosti