Diskuse k článku

Naše těsto zraje měsíce jako francouzský sýr, říká oceněný perníkář

Výrobce a designér perníků Pavel Janoš z Pardubic se stal držitelem titulu Živnostník roku 2013 v Pardubickém kraji. Navazuje na rodinnou perníkářskou tradici. "Není perník jako perník. Je to jako u buřtů, v některých nenajdete žádné maso, v jiném ano," říká.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P88e66t40r 97V64i38n27t78r79l39í46k 3156714631

perníčky jsou super R^ kéž bychom tu měli i tak kvalitní ty sýry ;-D:-P

0/0
17.9.2013 19:49

Š56á77r19k27a 59M77a57t13y17á66š71o45v24á 1791245272619

tyhle perníky posíláme do USA kamarádům, jsou z nich naprosto HIN....a když chceme pro sebe,nechodíme jinam...V

0/0
15.9.2013 6:55

J81i46ř88í 27M12a97c26e26k 3835665774911

Doufám, že těsto zraje déle než zoufale nezralá napodobenina francouzského sýra jménem Hermelín.

0/0
14.9.2013 7:47



Najdete na iDNES.cz