Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Čerstvý bochník je víc než tácek zákusků, snažily se ukázat Dny chleba

Pardubické výstaviště Ideon ve čtvrtek provoněl chléb. Konal se tam tradiční pekařský svátek Dny chleba 2013. Zúčastnilo se ho 400 pekařských odborníků.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Š87á90r77k56a 56M15a77t64y97á64š28o83v98á 1181355652439

není nad domácí z Vysokého Mýta, zadělávaný podmáslovým kváskem....

0/0
7.6.2013 14:32

J68a38k37u25b 71R14o66u36s 4340973369800

Není nad čerstvý, kvalitně upečený chleba podle klasické receptury, bez éček a konzervantů - krajíc takového chleba bych vyměnil za kýbl kaviáru. Bohužel se takový chleba sežene málokde, a to, co do nás Babiš cpe skrz supermarkety, to se stěží dá nazvat chlebem, to je spíš modelína.

+2/0
7.6.2013 11:55

V51l66a68d91i94m40í54r 53M56a85ř57í54k 6734909402353

Sladké mám moc rád, ale měkký chlebíček se sádlíčkem a cibulkou, to je mňamka! Tak všem dobrým pekařům: "ŽIVIJÓ"!

0/0
7.6.2013 10:17







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.