- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
A zase spory o tom, jestli je Polička dobrá, nebo není....
Pánové, pamatujte si, že nejhorší pivo je ž á d n ý pivo.
A kdepak máme kolegu Hudce, aby nám opakoval svoji tezi o tom, jak ředitel Witz pivovaru škodí kde může?
A kde je kolega Vajgar, jenž se bál, že s novým sládkem půjde kvalita do kopru?
Polička je skvělá a za dobrou cenu. Jen tak dál.
"Pokud si kdokoli objedná nefiltrované pivo, dostane stejné pivo, jako je to filtrované....." No nazdar....
Polička je Eurohnůj velkých šizuňků
Držím malým pivovarům pěsti (těm dobrým.....zdaleka ne všechny jsou)
Nepasterované pivo je "živé" a je něco jiného, než europivo z velkých pivovarů, vyráběné podle stejné receptury, je to "mrtvé " pivo. Proto mají malé pivovary své zákazníky, kteří se v pivu vyznají. Jaká je skutečná výrobní cena ve velkých pivovarech se nikde nedozvíte, ale asi bude nízká, když supermarkety ty nejlevnější prodávají za 4,50Kč a musí na tom vydělat pivovar i prodejce.
Do jednoho z barů ve Slezsku jsem chodil právě kvůli desítce Poličce. Už asi dva roky není, konečně vím proč. Škoda. Takhle mi pivo ještě nechutnalo.
Ač mi Polička moc nechutná - příliš sladká, málo hořká -
přeji jí jen vše dobré.
Zaplaťpámbu za každé opravdové pivo proti těm koncernovým scankám.