Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Pekařství vsadilo i na mouku z kaktusu. Je dobrá na střeva, říká pekař

Když si Karel Lifka v roce 1991 s kamarádem v bufetu na nároží hlavní ulice v Chocni koupili ke svačině rohlíky, moc jim nechutnaly. Tehdy se chtěli oba pustit do podnikání. „Nebudeme péct pořádné rohlíky?,“ koukli na sebe.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M19i40c89h37a49l 34K40o23v38a30r23i56k 3849117642

Chleba z kaktusové mouky bych chtěl zkusit ochutnat. Škoda, že jsem od Pardubic daleko. :-/ Tak aspoň...ať se nadále daří R^ a hodně spokojených zákazníků.

+2/0
20.8.2015 12:43







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.