Diskuze

Cvrčci, štíři, špízy z krajty. Déšť provoněný Fresh Festival nepokazil

Ani zatažená obloha v sobotu neodradila od návštěvy největšího východočeského gurmánského festivalu. Na Fresh Festival na pardubické závodiště dorazilo o víkendu téměř třicet tisíc lidí. Pochutnat si mohli i na filetech z krajty, zebří kýtě nebo švábech.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Byl přítomen i prsatec rozumbrada?

0 0
možnosti

L56á30ď36a 94V48r27a13n32ý

21. 6. 2015 17:39

Zeman tam nebyl.

0 0
možnosti

L50á68ď88a 69V64r30a53n98ý

21. 6. 2015 16:35

Na to, že je to masová akce, tak celkem pohodovka.

Pozitivně překvapila Myslivna. Vynikající bylo i žebírko z Dašických sklepů. Urcitě do obou zajedu. Na Bídě kachní prsa taky skvělá.

Zklamáním byl Hotel na farmě, kde z vlastních surovin se dalo vykouzlit více a s flanem z kterého bylo cítit skopové bez upozornění (manželka nesnáší skopové).

Nepochopitelná neustálá fronta na Novou Ameriku, s průměrným burger a piadinou (lepší burger dělala nesoutěžní Krčma u Krále Artuše).

Dobrá jídla byla u Penzion Fajn, U Zběhlíka (skopové vynikající), Slunných Dvůr.

Pivo nejlepší u Stočesů a to jak 13 tak IPA. A pak pardubický Porter.

Vína bez problémů všechna co jsem pil. Vyzdvihl bych portské, které bylo skvělé a budu mít nového dodavatele pro svoji osobní potřebu :-).

Prostě pohotově strávené dva dny. A pro ty co se diví co jsem vše snědl a vypil tak i ty degustační porce jsem jedl jen částečně ;-).

7 0
možnosti