Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Naše těsto zraje měsíce jako francouzský sýr, říká oceněný perníkář

Výrobce a designér perníků Pavel Janoš z Pardubic se stal držitelem titulu Živnostník roku 2013 v Pardubickém kraji. Navazuje na rodinnou perníkářskou tradici. "Není perník jako perník. Je to jako u buřtů, v některých nenajdete žádné maso, v jiném ano," říká.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P59e79t95r 17V92i94n53t92r51l86í17k 3546924641

perníčky jsou super R^ kéž bychom tu měli i tak kvalitní ty sýry ;-D:-P

0/0
17.9.2013 19:49

Š87á32r48k15a 17M83a30t57y17á66š72o42v11á 1801985712439

tyhle perníky posíláme do USA kamarádům, jsou z nich naprosto HIN....a když chceme pro sebe,nechodíme jinam...V

0/0
15.9.2013 6:55

J27i13ř72í 96M62a90c51e28k 3825175644281

Doufám, že těsto zraje déle než zoufale nezralá napodobenina francouzského sýra jménem Hermelín.

0/0
14.9.2013 7:47







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.