Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Naše těsto zraje měsíce jako francouzský sýr, říká oceněný perníkář

Výrobce a designér perníků Pavel Janoš z Pardubic se stal držitelem titulu Živnostník roku 2013 v Pardubickém kraji. Navazuje na rodinnou perníkářskou tradici. "Není perník jako perník. Je to jako u buřtů, v některých nenajdete žádné maso, v jiném ano," říká.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P97e44t28r 58V59i21n55t88r91l16í19k 3636494851

perníčky jsou super R^ kéž bychom tu měli i tak kvalitní ty sýry ;-D:-P

0/0
17.9.2013 19:49

Š60á18r87k83a 36M54a82t15y72á86š48o97v77á 1931765502959

tyhle perníky posíláme do USA kamarádům, jsou z nich naprosto HIN....a když chceme pro sebe,nechodíme jinam...V

0/0
15.9.2013 6:55

J42i30ř55í 42M31a28c90e58k 3585165164701

Doufám, že těsto zraje déle než zoufale nezralá napodobenina francouzského sýra jménem Hermelín.

0/0
14.9.2013 7:47





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.