Diskuze

Čerstvý bochník je víc než tácek zákusků, snažily se ukázat Dny chleba

Pardubické výstaviště Ideon ve čtvrtek provoněl chléb. Konal se tam tradiční pekařský svátek Dny chleba 2013. Zúčastnilo se ho 400 pekařských odborníků.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠM

není nad domácí z Vysokého Mýta, zadělávaný podmáslovým kváskem....

0 0
možnosti
JR

J85a16k51u50b 67R14o94u84s

7. 6. 2013 11:55

Není nad čerstvý, kvalitně upečený chleba podle klasické receptury, bez éček a konzervantů - krajíc takového chleba bych vyměnil za kýbl kaviáru. Bohužel se takový chleba sežene málokde, a to, co do nás Babiš cpe skrz supermarkety, to se stěží dá nazvat chlebem, to je spíš modelína.

2 0
možnosti
VM

Sladké mám moc rád, ale měkký chlebíček se sádlíčkem a cibulkou, to je mňamka! Tak všem dobrým pekařům: "ŽIVIJÓ"!

0 0
možnosti