Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Čerstvý bochník je víc než tácek zákusků, snažily se ukázat Dny chleba

Pardubické výstaviště Ideon ve čtvrtek provoněl chléb. Konal se tam tradiční pekařský svátek Dny chleba 2013. Zúčastnilo se ho 400 pekařských odborníků.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Š57á52r66k27a 79M73a27t20y78á98š54o50v65á 1871565592159

není nad domácí z Vysokého Mýta, zadělávaný podmáslovým kváskem....

0/0
7.6.2013 14:32

J46a69k36u17b 42R76o72u98s 4600943579450

Není nad čerstvý, kvalitně upečený chleba podle klasické receptury, bez éček a konzervantů - krajíc takového chleba bych vyměnil za kýbl kaviáru. Bohužel se takový chleba sežene málokde, a to, co do nás Babiš cpe skrz supermarkety, to se stěží dá nazvat chlebem, to je spíš modelína.

+2/0
7.6.2013 11:55

V44l52a75d60i30m84í46r 42M19a28ř46í23k 6384549512303

Sladké mám moc rád, ale měkký chlebíček se sádlíčkem a cibulkou, to je mňamka! Tak všem dobrým pekařům: "ŽIVIJÓ"!

0/0
7.6.2013 10:17







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.