Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Čerstvý bochník je víc než tácek zákusků, snažily se ukázat Dny chleba

Pardubické výstaviště Ideon ve čtvrtek provoněl chléb. Konal se tam tradiční pekařský svátek Dny chleba 2013. Zúčastnilo se ho 400 pekařských odborníků.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Š31á26r48k42a 46M12a71t29y59á55š35o97v92á 1711565882859

není nad domácí z Vysokého Mýta, zadělávaný podmáslovým kváskem....

0/0
7.6.2013 14:32

J89a27k73u38b 38R20o75u25s 4660403969610

Není nad čerstvý, kvalitně upečený chleba podle klasické receptury, bez éček a konzervantů - krajíc takového chleba bych vyměnil za kýbl kaviáru. Bohužel se takový chleba sežene málokde, a to, co do nás Babiš cpe skrz supermarkety, to se stěží dá nazvat chlebem, to je spíš modelína.

+2/0
7.6.2013 11:55

V65l21a18d58i29m32í81r 68M68a56ř12í48k 6164909692653

Sladké mám moc rád, ale měkký chlebíček se sádlíčkem a cibulkou, to je mňamka! Tak všem dobrým pekařům: "ŽIVIJÓ"!

0/0
7.6.2013 10:17







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.