Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Perníkáři oslaví své produkty, o šancích perníkového piva pochybují

Na pardubickém zámku v úterý vypuknou slavnosti perníku. Produkt, který město proslavil, získal ochrannou známku od Evropské unie a podle některých názorů by se měl více propagovat a využívat. Nad nápadem vařit třeba perníkové pivo se ale Josef Novotný, který se o ochranu také zasloužil, pozastavuje.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Alex1966

Erbenovy miletínské modlitbičky

jsou taky moc dobré. Holt na perník v Pardubicích patent nemáme.

0/0
8.5.2012 11:04

Tajemnýhradvkarpatech

Jé,já myslela,že to bude o perníku :-)))

0/0
7.5.2012 15:30

s(h)arka

perníkovou zmrzlinu už dělal před mnoha lety

na 17.listopadu v Pardubicích v cukrárně pan cukrárník HOMOLKA řečený Rakvička a stejně tak i zmrzlinu makovou,ale protože perníková zmrzlina chutnala málo mlsounům a i když byla dobrá, tak nešlana odbyt a on ji dělat přestal...přesto bych si dovedla představit miniperníček ke kávě v každé kavárně nebo perníkem sypanou krupicovou kaši,jako místní jídlo....

+1/0
7.5.2012 15:15







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.